Меню

Дип с пилешко и крема сирене

19 септември 2018 | 08:41 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
2 пакета крема сирене, обикновено или с билки
1-2 с.л. кисело мляко
200 г печено или варено пилешко месо или рулца от раци
зелен лук
черен пипер и сол на вкус
люта чушка по ваш избор
лимонов сок, ако ще приготвите дипа с рулца от раци
15 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

В купа сложете крема сиренето и прибавете към него киселото мляко. Разбъркайте добре. Накъсайте или нарежете месото на малки парчета. Прибавете го към крема сиренето, заедно със ситно нарязания лук, чушката, сол, черен пипер (лимоновия сок, ако ще приготвите дипа с рулца от раци). Сервирайте с препечени филийки или крекери.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай