Меню

Салата с карфиол и кисели краставички

24 септември 2018 | 07:52 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
300 г сварен карфиол
2-3 с.л. майонеза
1 с.л. кисело мляко
4 кисели краставички
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер
копър
40 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Почистеният карфиол се разделя на малки розички, след което се слага във вряща посолена вода за около 15-20 минути. Когато карфиолът е сварен, може да го прехвърлите в подходяща купа и да го оставите да се охлади за няколко минути.

След това прибавете към него майонезата, киселото мляко, нарязаните на ситно лук и краставички, нарязаните яйца. Завършете салатата с наситнен копър, сол и черен пипер на вкус.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
predpolagam 4e 6te e dobro kato ideia . govoria bez tulkuvania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар