
Продукти:
- 4 бр пилешки гърди без кожата
- 2 топки моцарела
- 1 голям домат
- 1/2 добре узряло авокадо
- 2 с.л. зехтин
- 1 с.л. чесън на прах
- 1 с.л. лук на прах
- 1 ч.л. риган на прах
- 1 ч.л. мащерка на прах
- 1 ч.л. босилек на прах
- сол, черен пипер на вкус
- балсамова глазура
Приготвяне:
В купичка комбинирайте сухите съставки и овкусете с тях месото от двете страни. В добре загрят тиган сложете зехтина, след което добавете и месото. Гответе по 6-7 минути за страна. На финала поставете върху всяко парче месо по 1-2 кръгчета моцарела, 1 кръгче авокадо и 1-2 кръгчета домат. Похлупете тигана и когато сиренето леко се разтопи може да сервирате. Поръсете с малко босилек и балсамова глазура.
Снимка: iStock
Вижте още: