Меню

Пиле „Капрезе“

6 юли 2019 | 06:53 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 бр пилешки гърди без кожата
2 топки моцарела
1 голям домат
1/2 добре узряло авокадо
2 с.л. зехтин
1 с.л. чесън на прах
1 с.л. лук на прах 
1 ч.л. риган на прах
1 ч.л. мащерка на прах
1 ч.л. босилек на прах
сол, черен пипер на вкус
балсамова глазура
20 мин

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

В купичка комбинирайте сухите съставки и овкусете с тях месото от двете страни. В добре загрят тиган сложете зехтина, след което добавете и месото. Гответе по 6-7 минути за страна. На финала поставете върху всяко парче месо по 1-2 кръгчета моцарела, 1 кръгче авокадо и 1-2 кръгчета домат. Похлупете тигана и когато сиренето леко се разтопи може да сервирате. Поръсете с малко босилек и балсамова глазура.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай