Готварство

Брауни без глутен с бадемово брашно

12 Юли 2019 | 05:14 |
Рейтинг:
Време на приготвяне: 45 мин Порции: 10
Брауни без глутен с бадемово брашно

Продукти:

  • ¾ чаша бадемово брашно
  • 2/3 чаша нектар от агаве
  • ½ чаша натрошени орехи
  • 2 яйца
  • 5 супени лъжици неподсладено какао
  • ¼ чаша кокосово олио
  • 1 чаена лъжица ванилия

Приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. Смесете бадемовото брашно, нектара, орехите, яйцата, какаовата прах, кокосовото олио и ванилията в купа. Разбърквайте, докато се получи сравнително хомогенна смес. Разпръснете я в предварително подготвена правоъгълна тава за печене. Печете, докато ъгълчетата на браунито започнат да се надигат над формата или около 30 минути. Охладете напълно преди да нарежете сладкиша.

Снимка: iStock

Опитайте още: