Меню

Картофено пюре с чесън и кашкавал

31 август 2019 | 08:28 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 кг картофи 
250 г масло на стайна температура 
300 г настърган кашкавал или пармезан
4-5 скилидки чесън, пресован
½ чаена лъжичка сол
2-3 щипки риган
60 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Кипнете подсолена вода. Сварете картофите и ги обелете. Отцедете водата. Намачкайте ги с решетъчна лъжица. Междувременно смесете маслото, кашкавала, чесъна, солта и ригана. Разбъркайте. Смесете намачканите картофите с останалите продукти и разбъркайте добре. 

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай