Меню

Пилешка салата с майонеза и кашу

10 февруари 2020 | 05:52 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
450 г варени пилешки гърди, накъсани 
2 стръка целина, нарязани
110 г стафиди 
110 г печено кашу 
225 г майонеза 
½ чаена лъжица къри на прах 
1 скилидка чесън, пресован 
1 чаена лъжица лимонов сок, пресен 
сол и черен пипер на вкус 
по желание пресен босилек за поръсване
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Предварително сварете пилешкото и го накъсайте. В голяма купа смесете месото с целината, стафидите и кашуто. В отделна купа смесете майонезата с кърито, разбъркайте. Добавете пресования чесън и лимоновия сок. Разбъркайте. Добавете дресинга към салатата. Разбъркайте много добре и поръсете с подправките.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай