Меню

Бъркани яйца с лук и козе сирене

17 февруари 2020 | 05:29 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
7 яйца
150 г козе сирене
сол, черен пипер на вкус
1 бучка масло
няколко стръка нарязан зелен лук
1 скилидка стрит чесън
1-2 люти чушки
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В купа разбийте яйцата заедно с черния пипер и солта. В добре загрят тиган, сложете маслото, лука и нарязаните чушки. Когато поомекнат може да добавите яйцата. Бъркайте непрекъснато, почти до готовност на яйцата. Тогава сложете натрошеното сирене и чесъна и гответе до готовност на яйцата.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай