Меню

Домашен течен шоколад с фъстъчен тахан

21 юни 2020 | 05:56 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
500 г фъстъчен тахан
70 г кокосово масло
80 г натурално какао
няколко капки ванилова есенция
мед на сладост
10 мин

  • Порции: 7-8

Продукти
Приготвяне

В дълбока купа на водна баня комбинирайте тахана, какаото, ванилията и кокосовото масло. Когато се получи гладка смес, добавете мед по ваш вкус. Ако разполагате с кухненски робот, може да приготвите в него шоколада, а не на водна баня. По желание, когато го сервирате, за финал му сложете парченца ягоди, малини, боровинки, а защо не и череши.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай