Салата с краставици, авокадо и риба тон
08 Сеп 2020 | 04:41 | Михаела Лазарова Време на приготвяне: 10 мин Порции: 2-3
Продукти:
- 3 големи консерви риба тон
- 1 голяма или 2 по-малки краставици
- 2 бр добре узряло авокадо
- няколко стръка кориандър
- 1 малка глава червен лук
- сол, черен пипер, зехтин и лимонов сок на вкус
Приготвяне:
Нарежете краставицата на тънки парченца, като за салата. Сложете я в купа. Авокадото се обелва и нарязва на малки парчета и задно с нарязаните лук, кориандър се добавят към краставиците. Отцедете рибата и я сложете към останалите съставки, Овкусете със сол, черен пипер, пресен лимонов сок и зехтин. Разбъркайте добре и серивайте.
Снимка: istock