Меню

Виетнамски сандвичи

6 ноември 2020 | 09:18 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 г свинско филе, накълцано
4 франзели, нарязани наполовина 
4 чаени лъжици майонеза
2 супени лъжици чили сос с чесън
4 супени лъжици пресен сок от лимон
1 малка глава лук, нарязан на кръгчета 
1 краставица, обелена и нарязана
2 супени лъжици пресен магданоз, ситно нарязан
Сол и черен пипер на вкус
20 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте отварящ се нагоре тостер или грил. Запечете в него месото. Печете за около 5 минути, като обръщате поне два пъти от всяка страна до покафеняване. Разрежете франзелите. Намажете ги с майонеза от двете страни. Подредете в тях месото. Поръсете с лютия сос. Добавете и зеленчуците. Овкусете с подправките. За финал поръсете и с лимонов сок. 

Забележка: Вместо лют сос можете да използвате пресни люти чушки. 

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT Max от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock 

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай