Готварство

Тост с яйца, авокадо и пармезан

09 Ное 2020 | 05:15 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 15 мин Порции: 1
Тост с яйца, авокадо и пармезан

Продукти:

  • 2 чаени лъжици масло
  • 2 яйца
  • 1 филия хляб, препечен
  • Дижонска горчица
  • ½ авокадо, обелено и нарязано
  • 2 супени лъжици пармезан, настърган

Приготвяне:

Разтопете маслото в тиган. Добавете яйцата и ги разбъркайте. След 2-3 минути ще са готови. Намачкайте авокадото и го намажете върху филийката. Поръсете с горчицата. Добавете яйцата отгоре. Поръсете с пармезан.

Снимка: iStock

Вижте още: