Меню

Есенна салата с пилешко месо

12 ноември 2020 | 10:06 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г пилешки гърди без кожа
зелена салата или айсберг
100 г сушени боровинки или стафиди
100 г орехи или пекан
120 г сирене
1 узряла круша
За овкусяване на месото:
сол, черен пипер, чесън на прах на вкус
За дресинга:
3 с.л.балсамов оцет
1 с.л. дижонска горчица
1 скилидка стрит чесън 
3 с.л. зехтин
сол, черен пипер на вкус
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Овкусете месото и го изпечете на тиган с незалепващо покритие. Измийте салатата и я нарежете/накъсайте, сложете я в купа. Добавете към нея нарязаното месо, крушата, ядките, предварително запечени в сух тиган, сушените плодове и сиренето. Пригответе дресинга, овкусете и сервирайте.

Спестете си чакането по опашки и поръчайте бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT Max от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай