Хрупкаво пиле с пармезан по италиански
07 Дек 2020 | 13:29 | Илияна Николова Време на приготвяне: 45 мин Порции: 4
Продукти:
- 50 г галета
- 75 г настърган пармезан
- 1 супена лъжица италиански сос, готов
- 1 яйце, разбито
- 5 броя пилешки гърди, нарязани на правоъгълни филета
Приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. В купа смесете галетата, пармезана и италианската подправка микс. В отделна купа разбийте яйцето. Потопете пилешкото месо в него, след това в сместа с галетата. Подредете филетата в тава за печене. Печете за 35-40 минути до златиста коричка. Обръщайте го през 15 минути.
Снимка: iStock
Опитайте още: