Готварство

Хрупкаво пиле с пармезан по италиански

07 Дек 2020 | 13:29 |
Рейтинг:
Време на приготвяне: 45 мин Порции: 4
Хрупкаво пиле с пармезан по италиански

Продукти:

  • 50 г галета
  • 75 г настърган пармезан
  • 1 супена лъжица италиански сос, готов
  • 1 яйце, разбито
  • 5 броя пилешки гърди, нарязани на правоъгълни филета

Приготвяне:

Загрейте фурната на 180 градуса. В купа смесете галетата, пармезана и италианската подправка микс. В отделна купа разбийте яйцето. Потопете пилешкото месо в него, след това в сместа с галетата. Подредете филетата в тава за печене. Печете за 35-40 минути до златиста коричка. Обръщайте го през 15 минути.

Снимка: iStock

Опитайте още: