Меню

Салата с пилешко, краставички и дресинг

11 март 2021 | 14:48 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
600 г пилешки гърди без кожа
6 кисели краставички
няколко маслини
2 червени чушки
1-2 моркова
сол, черен пипер на вкус
За дресинга:
1 и 1/2 с.л. горчица
1 и 1/2 с.л. оцет
120 г майонеза
2 с.л. зехтин
15 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Овкусете месото със сол и черен пипер и го запечете в тиган с малко мазнина, около 7-8 минути на страна. Нарежете чушките, лука, краставичките, маслините, а морковите настържете, сложете ги в купа, а след това нарежете и месото като за салата. Комбинирайте съставките за дресинга и овкусете, като може да коригирате количеството им спрямо вкуса ви.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай