Меню

Пържени филийки с панетоне

4 април 2021 | 05:36 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
Панетоне по ваш избор около 1 кг, може и по-малко
2 и ½ ч.ч.прясно мляко
6 големи яйца
2 с.л. мед
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
½ чаена лъжичка смляна канела
масло
20 мин

  • Порции: 8-10

Продукти
Приготвяне

В купа разбийте яйцата, млякото, канелата, ванилията и меда. Нарежете панетонето на по-дебели филийки, около 2,5 см. Потопете всяка филийка в сместа и я поставете в добре загрят тиган, в който сте разтопили малко парче масло. Изпържете филийките от двете страни до златисто. Сервирайте със сладко, сметана, шоколад, плодове.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай