Меню

Хрупкави картофи с чесън, пармезан и мащерка

18 юни 2021 | 05:09 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
600 г картофи, нарязани на кубчета
2 с.л. зехтин
2 скилидки чесън, пресован
2 с.л. прясна мащерка
25 г настърган Пармезан
45 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Сварете картофите на кубчета за 5 до 7 минути. Отцедете ги. Поставете ги в тава за печене. Поръсете със зехтина и мащерката. Добавете пресования чесън. Печете за 30 минути или до златисто. Поръсете с настъргания Пармезан и печете за още 5-6 минути или докато сиренето покафенее.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай