Готварство

Хрупкаво свинско с чесън, сусам и джинджифил

18 Юли 2021 | 05:45 |
Рейтинг:
Време на приготвяне: 180 мин Порции: 4
Хрупкаво свинско с чесън, сусам и джинджифил

Продукти:

  • 4 бр. свински пържоли от рибица
  • 225 мл соев сос
  • 8 тънки резена пресен джинджифил
  • 4 скилидки чесън, пресовани
  • 1 чаена лъжица черен пипер
  • 100 г галета
  • 2 супени лъжици сусам

Приготвяне:

Поставете пържолите в купа със соевия сос, джинджифила, чесъна, пипера. Оваляйте добре, за да полепнат всички аромати и вкусове по месото. Охладете в хладилник за 2 часа. Загрейте фурната на 180 градуса. В плитък съд смесете галетата със сусама. Извадете месото от маринатата. Оваляйте го добре в сместа с галетата. Подредете месото в тава за печене. Печете за 45 минути или до златиста коричка.

Снимка: iStock

Опитайте още: