Меню

Салата с паста, царевица и риба тон

2 октомври 2021 | 05:20 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г къса паста по ваш избор
няколко стръка зелен лук или 1 малка глава червен
1 малка консерва царевица 
2 консерви риба тон
За дресинга:
½ опаковка майонеза
2 с.л. оцет
сол, черен пипер на вкус
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Пастата се сварява според инструкциите на опаковката, отцежда се и се оставя в купа да изстине. Към нея се добавя отцедената риба, царевицата, която също сте отцедили, нарязаният лук. Всичко се овкусява с дресинга, като за целта комбинирайте съставките за него и ги разбъркайте добре.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай