Меню

Руло с колбас и крема сирене

13 март 2022 | 05:44 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
250 г колбас по ваш избор, може и прошуто
250 г крема сирене по ваш избор
няколко маслини, кисели краставички, чери домати
85 мин

  • Порции: 10-12

Продукти
Приготвяне

На кухненския плод поставете едно голямо парче свежо фолио. Върху него подредете месото, което сте избрали така, че парчетата леко да се застъпват. Намажете ги с крема сирене и подредете нарязаните маслини, кисели краставички и домати. Завийте стегнато на руло, помагайки си с фолиото. Поставете рулото в хладилник за около 1 час. След това премахнете фолиото и нарежете на парчета както режете руло.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай