Меню

Топъл шоколад с кокосово мляко

15 март 2022 | 12:39 | Михаела Лазарова
4 от 1 гласа
Добави в любими
500 мл кокосово мляко
200 г тъмен шоколад/млечен
3 с.л. неподсладено какао на прах 
2 с.л. захар
1-2 с.л. царевично нишесте
10 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Млякото се изсипва в малка тенджера и след като се загрее добре, към него се прибавя царевичното нишесте. Хубаво се разбърква, след което се слагат какаото, захарта и накрая начупеният шоколад. Когато шоколадът се разтопи и се получи гладка смес, може да я сипете в 2 чаши. Украсете топлия шоколад по ваше желание.

Снимка: Unsplash

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай