Меню

Панирано филе от риба треска

21 октомври 2022 | 05:42 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 кг филе от риба треска
3 яйца
брашно за овалване
галета за овалване
сол и черен пипер на вкус
4-5 с.л зехтин
30 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Всяко парче филе се овалва в брашното, след това се потапя добре в разбитите яйца, към които сте добавили сол и черен пипер. Накрая се овалва в галетата. В добре загрят тиган с малко зехтин изпържете филетата, докато станат златистокафяви от двете страни. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай