Меню

Есенна салата с пилешко, грозде и ядки

20 ноември 2022 | 05:52 | Михаела Лазарова
4 от 2 гласа
Добави в любими
500 г печено или варено пилешко месо без кости и кожа 
1-2 стръка селъри, целина
червено или бяло грозде без семки, количество според предпочитанията ви
50 г счукани орехи или пекан
За дресинга:
1-2  ч.л. дижонска горчица
½  ч.л. мед 
½ кофичка майонеза
1-2  ч.л. бял винен оцет
сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

В малка купа комбинирайте пилешкото месо, нарязаната на тънки резенчета целина, гроздето нарязано наполовина и орехите. Отделно пригответе дресинга като комбинирате добре всички съставки. Овкусете с него салатата, разбъркайте и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай