Меню

Спанак на фурна със заливка

31 юли 2013 | 10:30 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
600 г спанак
1 глава лук
80 г настъргано сирене
1 яйце
1/2 чаша прясно мляко
50 г масло
2 с.л. олио
1 с.л. брашно
сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Почистеният и нарязан спанак се задушава с лука в малко олио. В отделен съд се разтопява маслото, към което се добавя и брашното. Към тях се добавя млякото, яйцето, настърганото сирене и сол на вкус. Когато спанакът се задуши се слага в тавичка и се залива със сместа. След което се запича във фурната.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай