За дома

Готвенето е перфектен метод за освобождаване от стреса!

28.09.2012г. / 15 25ч.
Аз жената
Готвенето е перфектен метод за освобождаване от стреса!

Ако искате релакс и вдъхновение, слагайте престилката и сгответе някоя апетитна гозба.

Знаете ли, че готвенето всъщност е творчески процес, който може да ви освободи от натрупаните негативни емоции и да ви зареди с вдъхновение и сили? Неслучайно то е хоби на хиляди хора по света. Трябва ви само подходяща нагласа и въображение. С други думи, не го приемайте като задължение, а като нещо, което ви дава възможност да се отпуснете и да изразите себе си.

Съветваме ви да си пуснете любимата музика, да си налеете чаша вино и да действате не само по рецепта, а и да вложите свои идеи в ястията. Ако все още ви е страх да експериментирате, тогава се развихрете в украсата. Естествено, въпреки положителната нагласа, често се случва да срещнем и уж малки спънки, които обаче са способни да ни развалят цялото удоволствие. Като рязането например.

Няма начин да не сте се сблъсквали с меки домати, които, докато направите на кубчета, вече са изцедили целия си сок по дъската и плота. Или пък мекият хляб, който въпреки търпението и усилията ви, просто не може да се нареже на филии. Е, имаме чудесно решение за подобни проблеми. Трябва ви хубав нож! Точно като Миракъл Блейд, който не само е идеално заточен, ами и сега е на супер достъпната цена от 9.90 лв. Ето ТУК можете да научите повече за него.

Миракъл Блейд е съвършено балансиран, универсален кухненски нож, който ще ви бъде пръв помощник в домакинството. Той реже с лекота всякакви зеленчуци, меса, хляб, плодове…, дори дърво! Дръжката му е стабилна и удобна, изработен е от неръждаема стомана и забележете, не се изхабява с времето! Режете с удоволствие и лекота, точно като майстор готвач.

Повечето от вас сигурно знаят, че подобен нож струва доста пари. Но не и Миракъл Блейд! Просто няма начин да изпуснете момента да си го поръчате само за 9.90 лв! Дори можете да направите и подарък на вашите близки. Те със сигурност ще ви бъдат благодарни години наред.

Само побързайте! Защото атрактивното предложение е само до 21.10.2012, а количествата са ограничени. Затова поръчайте вашият Миракъл Блейд от ТУК още сега!

Снимка: Reuters

Коментирай