За дома

Ценни съвети за най-добрия избор на нов кухненски уред

Покупката на нов кухненски уред е важна стъпка, която струва много пари

22.11.2012г. / 16 45ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако ви предстои да си купувате нов кухненски уред или прибори, важно е да прецените няколко неща, за да направите най-добрия избор.

На първо място е цената.

Свързани статии

Това е водещият критерий за повечето хора, тъй като в условията на финансова криза нямаме възможност да сменяме често уредите или пък да купуваме свръхлуксозни и скъпи стоки. Преди да се насочите към конкретен уред и определена марка, разгледайте внимателно цената му поне в няколко големи вериги за електроуреди. Може някъде да се продава с изгодна промоция, но бъдете внимателни и мнителни и в такива случаи. Понякога умишлено се продават уреди с по-ниска степен на ефективност или пък с чести случаи на дефекти. Проучете внимателно промоцията и разпитайте ваши близки или приятели с подобни уреди.

След това обмислете големината му. Не се хвърляйте на огромен плазмен телевизор, който ще сбутате в малкия ъгъл на кухнята. Освен, че ще навредите на зрението си, ще претрупате и малко свободно пространство.

Дизайнът на уреда е не по-малко важен. Пазарът в момента е толкова голям и предлага невероятни възможности за избор. Насочете се към идеалния за вашата кухня или дневна дизайн. Съобразете цветовете и формите, за да купите най-доброто за парите, които ще дадете.

Коментирай