За дома

Спят ли Део и Лора на едно легло?

Звездната двойка избра матраците на Magniflex за спокоен и пълноценен сън!

21.01.2013г. / 08 30ч.
Аз жената
Снимка: Magniflex

Снимка: Magniflex

Поредното доказателство, че една от звездните ни двойки – Део и Лора Караджова вече не се ползва със статуса „двойка“, се появи съвсем скоро в интернет пространството във връзка със стартирането на нов онлайн проект на известна италианска марка матраци.

Във видеото към теста на Magniflex двамата споделят на какъв матрак спят и става ясно, че Део спи на Duoflex, а Лора – на Amante. Нито клюките във вестниците, нито злобните коментари на завистниците могат да представляват по-сериозно доказателство, че двамата не са заедно, от факта, че вече не споделят едно легло. А това, че сами го признават, го прави наистина безспорен.

Също така, на единия от въпросите в теста – „Какво обичате да правите в свободното си време?“, Део отговаря, че предпочита да си мързелува вкъщи, докато отговорът на бившата му половинка е доста по-широкообхватен, като тя заявява, че обича да прави по много от всичко: да купонясва, да спортува, да излиза с приятели, да пазарува, да пътува, и т. н.

Явно разминаванията в характерите им вече са станали твърде големи и непреодолими, за да може връзката им да просъществува за в бъдеще.

Светските прояви на двете звезди свидетелстват за същото – докато Део предпочита да стои извън светлините на прожекторите, Лора „блести“ навсякъде и постоянно може да бъде засечена в най-известните столични клубове – както заради професионални ангажименти, така и като редови посетител, радвайки се на огромно внимание и от фенската маса, и от безброй ухажори.

Все пак, от известната фирма за матраци, споделиха пред нас, че по време на снимките двамата са били изключително приятелски настроени помежду си и по никакъв начин не са дали повод за съмнение за настъпил разрив във взаимоотношенията им. Magniflex дори обмислят да подарят на разлюбените сладури чудесен нов двоен матрак, стига той да им спомогне да скрепят връзката си. А чрез теста Део и Лора могат да открият най-подходящия за тях матрак.

* Платена публикация.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 11 години )
разделени друг път!! онзи ден ги видяххх ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар