За дома

Морска украса у дома

Миди, рапани и пясък...

15.08.2013г. / 09 00ч.
Вергиния Генова
Снимка: Вергиния Генова

Снимка: Вергиния Генова

Има различни хора…  Едни наричат себе си интроверти, други екстроверти… едни обичат да сътворяват атмосферата, други да отидат, където има атмосфера…

А някои се чувстват еднакво добре и тук и там. Ето една идея за хора, които искат да зарадват гостите си с морска атмосфера у дома.

Свързани статии

Спокойно може да украсите масата със салфетки на морска тематика. Ако нямате просто вържете едно въженце на моряшки възел – лепнете му една мидичка отгоре и ето ви морски салфетник.

Рапаните могат да играят чудесна роля на пепелници или на мини вазички.

Свещите могат да бъдат декорирани с миди. Няма пак да започвам одата за силиконовия пистолет, но което си е истина си е истина. Трябва ви само нещо за украса и миди. Лепите ги и почти веднага имате морска украса.

Чашите могат да бъдат изрисувани с прекрасните маркери, рисуващи върху всичко, за които писахме. И ако искаме същите чаши да ги използваме и по Коледа – просто няма да фиксираме морските чайки, корабчета и слънца с гел. И след време на тяхно място ще нарисуваме елхови клончета, подаръци, коледни чорапчета и други подходящи за зимата неща.

Всяка обикновена вещ може да превърнете в морска – малко пясък, миди… и въображение.
Разбира се вечерята е добре да включва някой и друг морски дар. Въпреки, че както казахме хора всякакви – биха хапнали и кюфтета всред рапани и миди.

Коментирай