Как да облечете чаша с плетива?

Красива идея за дома

2013-12-17 11:45:00 | Михаела Лазарова

В декорирането на дома винаги има красиви идеи, които може да направите с подръчни материали. Изключително актуално е обличането на предмети с плетива и по-специално на любимите чаши за кафе и чай. Красиво плетените нишки около чашите създават настроение, носят повече уют и запазват напитката по-дълго време топла.

Още по темата

Ако плетенето не ви се отдава, има няколко варианта за обличане на чаша. Потърсете чорапи, които не носите или пуловер. Изрежете с помощта на ножица от горната част на чорапите парче с диаметър колкото на чашата, върху която ще го поставите. Ако ще ползвате пуловер, изрежете парче от ръкава на пуловера.

Изрязаното плетиво подгънете с помощта на конец и игла или на машина, след което декорацията е напълно завършена. Ако чашата ви има дръжка, изрежете от страната на дръжката отрязаното парче, отново подгънете и поставете едно или две копчета. Освен тази идея споделяме и галерия със снимки на още красиви идеи за декорация на дома с плетива. Може да декорирате лампи, саксии, вази и всичко останало, което ви хрумне.

Разгледайте галерията ни с красиви предложения.