За дома

Идеалната домакиня

Нова услуга на българския онлайн пазар

23.02.2014г. / 12 50ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Беше време, когато в интернет можеше да поръчаме пица, да си купим книга и с това онлайн услугите почти се изчерпваха. Сега благодарение на една нова онлайн услуга желаната помощница в домакинството на всяка жена е на ваше разположение всеки ден, от сутрин до вечер.

Услугата е в помощ на всяка домакиня, майка, работеща жена, семейства, бизнес мъже и компании, които имат нужда от помощ в поддържането и почистването на дома и офиса.

Сайтът предлага домашна домакиня за 4 часа на ден за почистването на вашия дом и офис. Ако искате всяка седмица домът ви да блести и да е спретнат, а времето за почистване да отделите за глезотии във фризьорския и козметичен салон, за време със семейство и приятели, то услугата ви дава точно това, от което имате нужда.

Домакините работят с материали и консумативи на клиента и извършват услуги като: почистване, гладене, измиване на прозорци, смяна на чаршафи, измиване на чинии, простиране и др. (без пране и готвене).

Става бързо и лесно, поръчва се онлайн и за по-малко от минута! На Gomama.bg избирате удобен ден и час за вас и поръчвате желаната домашна помощница.

След всяка визита вие давате оценка за държанието и качеството на работата на домакинята. Тяхното месечно възнаграждение може да бъде увеличено с до 40% в зависимост от оценките, които те получават. Така те имат мотивацията да дадат 100% от себе си, а вие увереността, че можете да им влияете и да ги мотивирате да се стараят.

В случай, че клиентът желае, може да смени домакинята с друга, без да изпитва неудобството да „уволни“ домашната си помощница.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Tania ( преди 8 години )
Не ви ги препоръчвам. Държаха се много арогантно и неприемливо!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Без пари ми се струва, все пак печеля 4 часа : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Че защо, 35 лв. за 4 часа не е много. Не е за всеки ден, вярно, но 1-2 пъти в месеца хич не е зле. Аз ги ползвам и съм доволна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Sega ako moga i da si go pozvolia s moiata zaplata...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар