Креативност в подредбата на малка спалня (галерия)

Ще се изненадате колко интересни решения съществуват за спестяване на пространство

2014-05-21 12:21:00 | Илияна Николова

Живеете в малък апартамент? Разбира се, както повечето средностатистически българи! Търсите повече пространство, но нямате идеи?

Тогава бихте могли да почерпите малко вдъхновение от галерията ни с предложения за организиране на спалнята. Ще се учудите колко креативни начини за организиране на спалнята има!

За да уголемите пространството в спалнята, дизайнерите са се погрижили за това! Дори да не намерите подобни интересни решения по нашите магазини, винаги може да използвате идеята за поръчкова изработка.

Апартаментът на снимката се намира в Париж и заема площ от само 23 квадратни метра, но успява да съчетае спалня, домашен офис и дрешник в едно! Супер креативно, нали?!

За малчуганите също могат да се измислят редица интериорни решения, както и забавления. Защо да не превърнем спалнята им в малка къща на дърво?!

Можете да развихрите въображението и таланта си, за да зарадвате децата си като изрисувате целите стени в цветни картини (в случая родителите са избрали да изрисуват детската стая като зелена горичка, а леглото е окачено на тавана, досущ като къщичка на дърво).

Ако имате висок таван можете да сложите леглото си нависоко върху дървена конструкция така, че да може да се минава под него. Ще спестите място, а е и интересно. В случая снимката е от апартамент в Барселона, уютен и малък. Под конструкцията на леглото се вижда санитарното помещение.

Още интересни идеи вижте в галерията ни.

Погледнете още:

Оригинални интериорни решения с малко пари

Хитри и екстравагантни начини за организиране на дома (галерия)

Креативни идеи за спестяване на пространство в кухнята (галерия)

Снимка: pixabay