За дома

Щори или пердета, а може и двете – въпрос на личен избор и усет

Красив и уютен дом с помощта на HomeMax

29.07.2015г. / 10 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  HomeMax

Снимка: HomeMax

Задуха, зной, въздухът е застинал... мечтаете за дворна прохлада под дебелата сянка на ореха, хамак и любимо питие. Ноооооо – не, намирате се у дома, слънцето щедро е разплискало лъчите си и се чудите в кой ъгъл на стаята да се разположите.

Трябва ви спешно спасение и то се намира в HomeMax. Предлагаме голямо разнообразие от щори, както по отношение на материалите, така и моделите и разцветките.

Има по-класически и по-модерни. Може да избирате между вътрешни хоризонтални и вертикални щори, PVC, алуминиеви, текстилни, тръстикови и бамбукови.

Ако обзавеждането ви е по-изчистено и съвременно, ние от HomeMax препоръчваме PVC или алуминиеви щори. Те правят много плътна сянка. Лесни са за поддръжка – има специални почистващи препарати и антистатични гъби.

При по-топъл, класически интериор, най-подходящи са текстилните вертикални щори, тип плисе. Те могат тонално да се съчетаят с възглавници, покривала, дамаски. Много уют създават пастелните тонове. Текстилните ролетни щори са подходящи за детски стаи.

Цветовете са пъстри и бонбонени. Тръстиковите и бамбуковите щори се комбинират много добре с дървени мебели, обикновено естествен цвят – бук, дъб, череша, орех.

HomeMax има решение за всеки вкус и ако щорите не са по вашия, може да си сложите пердета у дома. Плътните и по-тежки материи са спасение от горещините. Изберете си десен и модел и ние ще ви ги ушием. Има най-различни цветове.

Една хубава комбинация е плътни щори с ефирни пердета, като могат да бъдат в един цвят, но с различна тоналност. Щорите по-тъмни, а пердетата по-светли. Представете си ги в пепел от рози или беж.

Към пердетата предлагаме и корнизи, различни модели, дължини и размери, дървени и метални.

Независимо от това, дали ще си поръчате щори, пердета или корнизи, не забравяйте точно и прецизно да вземете размерите на прозорците.

Елате в HomeMax и със сигурност ще ви хрумнат още много идеи, разчитайте и на нашите консултанти за съвет, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Коментирай