Превърнете старото ренде в красива поставка за обици

Лесна и евтина идея

2016-03-16 14:00:00 | Михаела Лазарова

Иновациите са навсякъде край нас. Що се отнася до домакинските уреди, предпочитаме да имаме такива, които съчетават в себе си няколко функции, пестят време, компактни са и лесно се почистват.

Модерните кухненски роботи и блендери сякаш изместиха доброто старо ренде. Въпреки това почти сигурно е, че всеки има в дома си изостанало едно такова. Дали да се отървете от него или да го превърнете в нещо наистина красиво, което може да ви влезе в употреба?

Следващата идея ще ви покаже как да си направите красива поставка за обици. За тях кутийките за съхраняване на бижута никога не са ни достатъчни. Ето какво ще ви бъде необходимо:

  • Спрей за оцветяване – може да бъде закупен от книжарниците (продава се и в тези за художници)
  • Стари списания или вестници

Преди да започнете да оцветявате рендето е добре да го почистите и подсушите. Тъй като спреят се нанася от 15-20 см разстояние, имайте предвид, че ще има и доста цапане.

Още по темата

Затова ви съветваме да оцветите рендето на открито, може би на терасата или в градината, като предварително сте поставили стари вестници.

След като сте го напръскали от всички страни, оставете го да изсъхне добре. Ако е необходимо повторете трика. Крайният резултат е красива поставка за обици.

Снимка: youtube