Кошничка от щипки

За вашите четки за грим

2016-07-07 12:50:00 | Михаела Лазарова

В декорацията на дома всеки детайл е от значение и малко или много ни допълва или издава нещо за нас като личности. Това важи още повече за нас, дамите, защото винаги се нуждаем от повече лично пространство и приспособления, които ползваме ежедневно.

Организирането им и подредбата изискват и много кутийки, чекмеджета, а и всичко да е разположено на удобно място. Днес споделяме една чудесна идея, която ще ви покаже какво може да направите с няколко дървени щипки и празна консерва.

Ще получите нова и много красива принадлежност, а докато я създавате, истински ще се забавлявате. И така, трябват ви една добре почистена консервна кутия, дървени щипки (поне 5 или повече, в зависимост от големината на консервата), боички за рисуване, двойно залепващо тиксо, парче дантела, панделка и стара брошка. Разглобете щипките и ги подредете една до друга.

Боядисайте ги от двете страни в желания от вас цвят и оставете да изсъхнат добре. Когато са готови за декорация, на металната кутия поставете двойно залепващото тиксо. Притискайки добре, залепете щипките една до друга.

Още по темата

Завършете декорацията като поставите панделката и закачената на нея брошка. Сега може да подредите вашите четки за грим, бижута или още нещо.

Снимки: Youtube