За дома

Кошничка от щипки

За вашите четки за грим

07.07.2016г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Кошничка от щипки

В декорацията на дома всеки детайл е от значение и малко или много ни допълва или издава нещо за нас като личности. Това важи още повече за нас, дамите, защото винаги се нуждаем от повече лично пространство и приспособления, които ползваме ежедневно.

Организирането им и подредбата изискват и много кутийки, чекмеджета, а и всичко да е разположено на удобно място. Днес споделяме една чудесна идея, която ще ви покаже какво може да направите с няколко дървени щипки и празна консерва.

Ще получите нова и много красива принадлежност, а докато я създавате, истински ще се забавлявате. И така, трябват ви една добре почистена консервна кутия, дървени щипки (поне 5 или повече, в зависимост от големината на консервата), боички за рисуване, двойно залепващо тиксо, парче дантела, панделка и стара брошка. Разглобете щипките и ги подредете една до друга.

Боядисайте ги от двете страни в желания от вас цвят и оставете да изсъхнат добре. Когато са готови за декорация, на металната кутия поставете двойно залепващото тиксо. Притискайки добре, залепете щипките една до друга.

Свързани статии

Завършете декорацията като поставите панделката и закачената на нея брошка. Сега може да подредите вашите четки за грим, бижута или още нещо.

Снимки: Youtube

Коментирай