За дома

В приказния дом на Шонда Раймс

Добре дошли в света на Шонда!

16.01.2019г. / 09 10ч.
Мария Дуковска
Снимки: Getty, Architectural Digest/MichaelMundy

Снимки: Getty, Architectural Digest/MichaelMundy

Шонда Раймс е сред най-известните и авторитетни телевизионни продуценти в Холивуд. Тя е създател на едни от най-успешните сериали в последните години като „Анатомията на Грей“, „Как да се измъкнеш с убийство“, „Скандал“, „Частна практика“.

Списание Architectural Digest успява да погледне зад завесите на дома ѝ в Лос Анджелис, за да покаже къде живее една толкова успешна и вдъхновяваща жена като Шонда Раймс. В галерията ни ще видите снимки от нейната прекрасна къща, както и кабинета, в който пише някои от сценариите за любимите сериали на милиони хора по света.

Къщата разполага с множество спални и бани, басейн и прилежаща постройка към него, вътрешен двор с уютен диван, кресла и маса за кафе. Дизайнер на прекрасния интериор е Майкъл С. Смит, а ето какво казва самата Шонда за създаването на дома си.

„Много исках дом, който не само да се усеща като дом за истинско семейство, но и да функционира като такъв. Мислех си какъв е смисълът от къща, в която децата ми не могат да бъдат себе си? Но всеки имаше труден момент да разбере какво точно имах предвид, че къщата трябва да е „детски настроена“. Помня как една сутрин Майкъл (дизайнерът на къщата ѝ), ми изпрати снимки на два красиви френски стола от 18 век. Попита ме дали мисля, че са подходящи за моя нов хол. Това бяха прекрасни антични столове, продаващи се на търг. Взирах се в снимката и му върнах: „Моите дъщери в момента се намират в хола, седят на столове с възглавници и метли, вързани отстрани като мачти и корабни платна, пеейки с цяло гърло, играейки си на Моана. Могат ли да седят на тези френски столове от 18 век и да вържат метли отстрани?“. Това беше краят на снимките със столове от 18 век.“

Снимки от имението може да разгледате в галерията ни.

Коментирай