Gladen био знае

В новия онлайн супермаркет Shop.gladen.bg биопродуктите си имат собствена категория

2020-06-29 16:34:00 | Мария Дуковска

Храната е щастие, а според Хипократ – и лекарство. „Нека храната бъде лекарство, а лекарството вашата храна“, гласи един от най-известните цитати за храната на бащата на медицината, а думите му се доказват през вековете. Затова не е изненадващо, че все повече хора започват да потребяват все повече биопродукти. Според определението на Европейския парламент, биопродуктите се основават на селскостопански практики, които не причиняват вреди на околната среда и не са опасни за човешкото здраве или за растителни и животински видове. Дадени продукти могат да бъдат наричани „био“, ако 95% от техните съставки са с биохарактер.

През последните години статистиките показват, че все повече хора добавят към менюто си биопродукти под една или друга форма, а рецептите за здравословни ястия с тях стават все по-разнообразни и все по-апетитни. И тъй като Gladen био знае, в новия онлайн супермаркет Shop.gladen.bg биопродуктите си имат собствена категория. В нея ще откриете богато разнообразие от био и натурални продукти – от зеленчуци и плодове, през млечни и месни продукти, до различни марки биобрашно, мед, соеви и ядкови напитки и още десетки други стоки, с които смело да допълните здравословния си хранителен режим.

Така например, може да посрещнете утрото с био плодова извара и чаша сок от 100% натурални плодове, да приготвите вкусна паста за обяд и да завършите своето здравословно дневно меню с купа свежа салата, подправена с био балсамов оцет за вечеря. И всичко това без да сте стъпвали в магазина. С Shop.gladen.bg биомагазинът е само на клик разстояние, поръчаните продукти се доставят в рамките на следващия ден, а ако поръчката е на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.

Онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg работи в партньорство с веригата хипермаркети HIT, където освен свежи и пресни продукти, се предлага и богато разнообразие на стоки от цял свят. Така че, ако искате да експериментирате, приготвяйки си здравословна мексиканска енчилада или някоя от известните рецепти на Джейми Оливър, то в Shop.gladen.bg може да откриете необходимите продукти.