Здраве и красота

Бели зъби без процедури и домашни рецепти

Правилно червило – по-бели зъби

28.02.2013г. / 10 12ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Както тенът на кожата на хората е различен, така и цвета на зъбите им. Бялото има много нюанси. За съжаление колкото и да ни се иска, не всеки има усмивката и зъбите на Камерън Диас или Джулия Робъртс.

Съществуват много начини за избелване на зъбите – козметични процедури, бабини рецепти и т. н., но те всички носят и рискове за емайла на зъбите и здравето на венците, и като цяло не са нещо естествено, случващо се с организма ни. Има един различен подход, който не е съсредоточен върху самите зъби, а върху това, което е около тях – устните!
Кои са цветовете, които спомагат за тази зрителна измама?
Яркочервено – този жив цвят, носещ енергия на лицето ви, кара всичко около себе си да изглежда по-бледо.

Бледорозово – женствен, лек и сладък – този цвят носи мекота и женственост на лицето ви. Със собствената си бледност ще накара и зъбите ви да изглеждат по-светли.

Коралово оранжево – красив тропически цвят, който подхожда на почти всички тенове на кожата. Бидейки ярък и едновременно с това матов и блед, създава нежна комбинация между устните и зъбите ви, правейки ги да изглеждат по-бели.

„Снимка: Тъмночервено – нюанс на червеното с изключителна дълбочина и драматичност. приближавайки се все повече до черното, бялото, което е в непосредствена близост, става още по-бяло. Истинска игра на контрасти.

Топло червено – червило, което в основата си изглежда като смесица между червено и тъмнооранжево и има кадифени нюанси. Действа като магнит за погледа и отвлича вниманието от цвета на зъбите ви.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
( преди 11 години )
Червила със "студен" оттенък правят зъбите жълтеникави.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар