Здраве и красота

Отслабнете с помощта на холивудски шейк

Може да направите 3, 5 или 7-дневно разтоварване с тази напитка или да започвате деня си с нея

19.09.2013г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Джесика Симпсън. Снимка: Reuters

Джесика Симпсън. Снимка: Reuters

Когато си в медийното пространство е повече от задължително да изглеждаш добре и във форма. Със сигурност много от вас са се питали как едни от най-известните имена в Холивуд поддържат перфектна форма.

И въпреки че знаете, че тя се дължи на индивидуален хранителен режим, изготвена специално за тях фитнес програма, личен треньор, масажисти и какво ли още не, оставате любопитни за всички трикове, които могат да помогнат и на вас да изглеждате добре.

Свързани статии

Всяка от звездите на Холивуд се храни по определен режим. Дженифър Хъдсън, Джесика Симпсън, Бионсе са само част от звездното семейство с перфектна външност. Истината е, че тези дами започват деня си с много енергия, която получават от специален шейк.

Напитката съдържа полезни съставки, богати на витамини, фибри, протеини, калций. Освен че е приятна на вкус, тя ще ви държи и сити. Може да направите 3, 5 или 7-дневно разтоварване с тази напитка или да започвате деня си с нея.

Тя гарантира свеж вид на лицето, енергия и много изгорени калории.

В кухненски робот сложете :

  • 5 сурови бадема
  • 1 ябълка
  • 1 банан
  • 3/4 чаша обезмаслено кисело мляко
  • 1/2 чаша обезмаслено прясно мляко
  • 1 щипка канела

Всички съставки се смилат добре и шейкът е готов за пиене. Може да си приготвите и по-голямо количество, което да съхранявате в хладилник, студен е още по-освежаващ.

Коментирай