Здраве и красота

3 лесни идеи за маникюр с кристали

Добавете повече разкош върху ноктите си

09.05.2014г. / 08 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan

Снимка: lovemaegan

Харесвате ли кристалите и декорацията с тях върху дрехите и аксесоарите? Деликатно декорирани те придават разкош на вашата визия и я правят отличаваща се. Същото е и с красивия и добре поддържан маникюр и особено този, който е украсен с малки камъчета.

Споделяме три идеи за това как да преобразите ноктите си за няколко минути така, че да изглеждат все едно сте посетили маникюрист.

За първата идея ще ви трябват разноцветни малки кристалчета за декорация на нокти, пинцета, основен цвят лак, топ лак и база. Нанесете базата и след това два слоя от основния цвят лак.

Изчакайте да изсъхне добре и нанесете топ лака. Преди да е изсъхнал, с помощта на пинцета подредете кристалчетата върху ноктите си. По-красиво ще бъде, ако те са в същия цвят като цвета на лака. За да ги фиксирате максимално добре, нанесете върху тях топ лака.

За втората идея освен камъчета ще ви трябват и щампи за маникюр. Изберете от шаблона тази щампа, която е с райе. След като нанесете базата и основния цвят лак, изчакайте ги да изсъхнат и нанесете раирания ефект.

Разбира се може да ползвате и друга форма на щампа като цветчета, дантела и т. н. Поставете топ лак и преди да е изсъхнал декорирайте камъчетата като акцент. След което отново ги фиксирайте с топ лак.

Свързани статии

Златото и среброто и тази година ще бъдат основни акценти както в облеклото и грима, така и при избора на лак за нокти. За да постигнете красив контраст, нанесете върху ноктите си черен лак, след което декорирайте според вашите желания златните кристалчета върху ноктите си.

Снимки: lovemaegan, thenailasaurus

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )