Здраве и красота

Маникюр със зебров принт (галерия)

Животинските принтове ще бъдат изключително актуални

21.05.2014г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thenailasaurus

Снимка: thenailasaurus

Харесвате ли зебров принт? Животинските принтове ще бъдат актуални и през пролетта и лятото на 2014 година. Ще имате възможност да ги комбинирате с други принтове и акценти, за една наистина неповторима визия.

Ако ви харесва идеята не само да носите дрехи с принт, но и маникюрът ви да бъде в това настроение е следващото предложение. Ще са ви необходими база за лак, два основни лакове в различни цветове, лак с брокати, матирана тиксо лента или лентичка за френски маникюр, щампи за маникюр и боичка за рисуване с тънка четчица.

Свързани статии

Нанесете базата за лак и оставете да изсъхне добре. След това от тиксото изрежете тънка лента и я залепете на върха на нокътя. Останалата непокрита част лакирайте с първия основен цвят лак. След като изсъхне добре е ред на щампите, които трябва да бъдат в контрастен цвят.

Оставете ги да изсъхнат добре и премахнете тиксо лентата. Нанесете плътна линия с контрастния цвят лак, а след това и малко брокат за блясък. Ако искате да подчертаете ефекта, завършете с тънка черна линия.

За да фиксирате, поставете и топ лак. В галерията ни тук може да разгледате оригинални предложения за маникюр за предстоящите абитуриентски балове.

Коментирай