Елена Петрова се разкрасява с козметика от бъдещето

Актрисата разкри тайната на своята красота

2015-12-04 16:11:00 | Михаела Лазарова

Една от най-красивите български актриси – Елена Петрова, разкри тайната на своята красива кожа на специално бюти събитие. Пред гости и журналисти специалистите от клиниката по естетична медицина Jewel Skin направиха ексклузивната премиера на първата в света 3D козметична маска, която скулптира и повдига овала на лицето, като е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за подмладяване.

Seconde Peau (или в превод от френски „втора кожа“) е най-новия революционен продукт на френската козметична компания Biologique Recherche с 40 години безупречна репутация в създаването на мощни и ефективни козметични продукти за лице и тяло.

Актрисата Елена Петрова е първата дама в България, която се възползва от персоналната програма. Тази козметична програма се изготвя в зависимост от специфичните потребности на кожата. Индивидуалната програма включва специално създаване на формули на продукти и терапии в продължение на 2 или 7 месеца. Актрисата от няколко седмици се подлага на терапията.

„Когато избирам продукти за грижата за кожата на лицето винаги държа те да бъдат с чисти натурални съставки. Френската компания Biologique Recherche привлече вниманието ми, защото отговаря на изискванията ми за технология на производството и за селекция на съставките – всички продукти са с висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход. Спечелиха ме дългите години опит на научноизследователската лаборатория на компанията и клиничния подход в разработването на продуктите. Мечтата и желанието на съвременната жена е да направи всичко възможно да заличи годините, така че да е невъзможно да се отгатне възрастта й. Всички жени искаме да бъдем завинаги млади и да изглеждаме свежи и красиви. Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че Biologique Recherche са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури. Направих курс от процедури с маската Secondе Peau и мога да кажа, че резултатът върху кожата на лицето ми не само отговори на очакванията ми, но и много повече, ефектът е мигновен. И говорейки за втора кожа, абсолютно не е преувеличено. Контурът на лицето ми сега е повдигнат и стегнат, кожата ми сияе, по-гладка е, чиста и озарена“., сподели Елена Петрова.

Лифтинг и регенериращата маска от нанофибри е съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и други. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето.

Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена.

По време на стилното събитие официалният представител на бранда за България – Весела Куртева, запозна гостите и журналистите отблизо с марката. Компанията (названието на марката означава „Биологически проучвания“) е работеща научноизследователска лаборатория, която изобретява и създава революционни козметични средства.

Методът на разработване е основан на клиничен подход, използващ чисти, високо концентрирани съставки в комбинация с оригинални процедурни методологии.

Също така беше направена и демонстрация на живо на терапията за лице с маската Seconde Peau, а присъстващите имаха шанса да видят веднага резултатите. 

Официалният представител на бранда ще предостави 5% от цената на всеки продаден продукт за домашна грижа през месец декември на SOS Детски селища.

Снимки: Хайлайф