Здраве и красота

Различни видове зърна на гърдите

Няколко типа зърна, към които се причисляват всички гърди

23.06.2016г. / 15 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вероятно знаете, че гърдите могат да са във всички различни размери и цветове, но знаете ли, че има различни видове зърна? Женските гърди са толкова разнообразни. Те могат да се сравнят в известна степен с пръстовите отпечатъци, но въпреки това могат да се разграничат няколко типа, в които влизат различните женски прелести.

Същото важи и за зърната. Срещат се няколко типа зърна и вероятно вашите попадат в някой от тях.

Изпъкнали

Изпъкналите зърна са най-лесно определими. Те стърчат над ареолата понякога дори по няколко сантиметра. По-твърди са и стават ясно отчетливи през дрехите при студ и стимулация.

Плоски

Плоските зърна се сливат с ареолата. Те са по-трудни за стимулиране и понякога дори по време на секс не успяват да щръкнат достатъчно. Жените с плоски зърна понякога изпитват и трудности при кърменето поради същия проблем.

Пухкави (бухнали)

Пухкавите зърна отново са по-щръкнали, подобно на изпъкналите, но с тази разлика, че цялата ареола е по-повдигната над останалата гръдна тъкан. Зърната изглеждат цялостно по-пухкави и бухнали.

Снимка: iStock

Обърнати

Обърнатите зърна са по-рядко срещани. Те са не просто плоски, а са сякаш вдлъбнати навътре в ареолата. По време на сексуална стимулация понякога дори се налага да бъдат издърпвани с пръсти, за да се достигнат.

Обърнатите зърна често се дължат на генетична предопределеност, разбира се, но и на прекалено стегната гръдна мускулатура.

Неравни

По неравните зърна се наблюдават образувания, подобни на малки пъпчици, които при стимулация или температурни разлики също се втвърдяват и изпъкват още повече. При други жени пък тези пъпчици са по-дребни и с бял цвят.

Различни

В човешкото тяло рядко може да се наблюдава идентичност на чифтните органи. Същото е и при зърната. Но в този тип различни зърна влизат такива, които са напълно различни – могат да са с тотално различна форма, да са разположени по различен начин, а дори и цветово да се различават.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати