Здраве и красота

Световна марка медицинска козметика стъпва у нас

13.04.2007г. / 13 45ч.
Аз жената
Световна марка медицинска козметика стъпва у нас

Скандинавската медицинска козметика Decubal, специализирана за суха и чувствителна кожа, влиза на българския пазар чрез Актавис – най-голямата фармацевтична компания в България, наследник на Балканфарма. Премиерата на Decubal е днес, на първия ден от юбилейното десето издание на изложението “Арена на красотата”, което ще продължи до 15 април в зала 3 на НДК.
Козметичната серия Decubal е резултат от 30-годишни проучвания, медицински изследвания, тестове с потребители, клинично доказана ефективност. Характерно за продуктите на Decubal е, че включват само чисти, натурални съставки, които се грижат за подхранването и защитата на кожата, без аромати и оцветители. Сухата кожа е тънка и често изпитва усещане за опъване и дискомфорт. При някои хора кожата е суха по рождение, други изпитват неприятно чувство само понякога, когато въздухът е сух, духа вятър или са изложени дълго на слънце.

Другата голяма новина от Арена на красотата е навлизането в България и на един от световните гиганти в областта на маникюра – Creative Nails Design. Разбира се още нови продукти, услуги и технологии от индустрията на красотата можете да видите на щандовете на участниците в изложението, които този път са рекорден брой – 60.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Rossi ( преди 11 години )
Тъй като имам много суха кожа ми препоръчаха да ползвам тази марка козметика.Изключително съм доволна от продуктите с марката Decubal- много приятни, с лек аромат и богато овлажняващо действие. Заслужават си!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар