Здраве и красота

Ева Мендес и нейните любими ухания

Ароматите, които събуждат нашето Аз

28.09.2017г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Ева Мендес. Снимка: AVON

Ева Мендес. Снимка: AVON

Ние, жените, обичаме да подбираме дрехите и начина, по който изглеждаме, според настроението и повода. Новият аромат на Avon – Eve Duet дава възможност на дамите да създават свой уникален аромат, точно какъвто им харесва и съответства на настроението им. Новото ухание е съставено от два аромата – нежен (Radiant) и чувствен (Sensual), които могат да се комбинират и допълват, като постигат стотици уханни комбинации.

Това не са просто две части на един аромат, които преливат един в друг. Ароматите са създадени така, че могат да се комбинират в безброй варианти, отразявайки желанието на дамите да изразят себе си и своя стил. Всяка жена има властта да направи сама свое различно ухание, съобразено с настроението ѝ. Уханието повежда дамите в красиво пътешествие, преминавайки през блестящи и витални цветно-плодови аромати.

И двата аромата споделят едни и същи цветя в сърцето си – екзотична амазонска водна лилия и деликатно, но мощно ухание на жасмин. Тези две съставки работят в красива хармония, когато се носят заедно. Могат да бъдат наслоени в комбинация, като това дава възможност за създаване на безброй аромати дуети.

Холивудската актриса Ева Мендес, която е лице на парфюма, с нейното свежо, но и страстно латино излъчване, олицетворява всичко, което парфюмът внушава. Нейната многоликост в живота и разнообразните роли, в които влиза – майка, моден дизайнер и успешен предприемач, предават посланията на аромата.

Коментирай