Здраве и красота

Lift Integral от Lierac – увереност от глава до пети

За жени със самочувствие

29.05.2018г. / 13 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Lierac

Снимка: Lierac

Силни, мотивирани, еманципирани, смели, безкомпромисни... Ние сме жените на XXI век. Винаги там, където сме нужни, здрави, дори когато не ни е добре, усмихнати, дори когато не ни е до смях, таящи надежди, дори когато те са изгубени. Не се предаваме. Можем всичко, а справянето с трудности ни е втора природа.

Не очакваме някой да се погрижи за нас, не ни трябва друг, за да ни даде най-доброто, щом можем да си го вземем сами. Имаме самочувствие не само, защото сме и можем, а и защото знаем кое е най-доброто за нас – за душата, за тялото, за красотата. Не правим компромиси!

От лаборатории Lierac знаят отлично кои сме ние, жените на XXI век, и са ни подготвили изненада – изцяло нова серия Lift Integral, съчетаваща ефект на лифтинг и инжектиране.

Иновативната формула с активни съставки осигурява интензивен и траен ефект. Синергията между екстракта от махагон, лилаво лале и хиалу-3 концентрат действа едновременно срещу бръчките, стягането и преоформянето на лицевия контур. С други думи имаме налице изглаждане на бръчките; възвръщане на блясъка и сиянието на кожата; стягане на отпуснатите зони и възстановяване на лъчезарното излъчване на лицето. Всичко това, разбира се, е доказано на базата на различни лабораторни проучвания при продължително тестване на продукта от доброволци (жени на около 50-годишна възраст).

Серията Lift Integral се състои от два дневни крема (за нормална и суха кожа), нощен крем, серум, маска и околоочен лифтинг серум. Резултатите се отчитат на два етапа. След 14 дни– тенът е изравнен, бръчките са изгладени, лицето излъчва жизненост и е видимо освежено. Вторият етап е след 4 седмици, тогава признаците на стареене са заличени, дълбоките бръчки намаляват, лицевият контур и клепачите са стегнати, а тенът е трайно изравнен. Продуктите са уникални на допир. Активните текстури незабавно попиват в кожата и осигуряват кадифена мекота, а ароматът е изискан – горски плодове, фрезия, жасмин и сандалово дърво.

Носим ги навсякъде: в дамската чанта, в куфара за пътешествия, в спортния сак – като един истински дар за съвременната жена, напълно съобразени с начина ѝ на живот и с неблагоприятните влияния на околната среда.

Коментирай
Свободно време