Здраве и красота

Дженифър Лорънс ухае на Dior

Актрисата е рекламно лице на чувствен аромат

07.09.2018г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Дженифър Лорънс. Снимка: Dior

Дженифър Лорънс. Снимка: Dior

Как бихте описали радостта? Нима тя не е тук, във всичко, което тече във вените ни? Трудна да я задържиш, тя влиза, непоканена, преливаща със смисъл. Тя е моментен абсолют, глътка свеж въздух, който изпълва тялото ти, а после и душата ти. Или е обратното?

Тя е мед и мляко, мека кадифена кожа. Тя е изоставяне и пълнота, нарушаване на пространството, откровение на застиналото време, безтегловност, и вълните, които се разбиват в теб. Не на последно място тя е аромат и чувственост, тя е Joy by Dior. 

Минаха 20 години, откакто бранда лансира изцяло нов дамски парфюм. За неговото чувствено представяне екипът избра изключителната и темпераментна Дженифър Лорънс. Винаги автентична, тя отдава на аромата своята цялост, заедно с нейната естествена, чувствена женственост.

Този парфюм живее през нас. Сетивно присъствие, обгръщащо ни с отворени обятия, опиянявайки нашите сетива, което не оставя място за съмнение.

Наситената усмивка на цветята и цитрусовите плодове

Моменталното тържествуване приема формата на стърготини бергамот и мандарина, подчертани от алдехиди, които се обединяват, за да накарат цветята да се реят. Роза, и под формата на есенция, и под формата на абсолю, също както и шеметен жасмин се сливат с тези сочни плодове с вибрираща усмивка.

Меката милувка на дървесата 

Обгръщащото, галещо млечно дърво. Това топло и кремообразно сандалово дърво е мека прегръдка, удържана от лек щрих на кедър и загатване на пачули.

Ведрината на мускусите

От голямото мускусно семейство са подбрани внимателно изящна селекция нотки, които срещат дърветата и цветята, които ги изпълват и ги олицетворяват. Ефектът е като на нежен контакт с кожата, като интимен, мек, чувствен подпис.

И накрая една-единствена дума идва наум – радост, а Дженифър Лорънс предава всеки нюанс от това забележително усещане.

Обещание за истинско щастие.

Обещание за истинско удоволствие.

Ода на живота! 

Снимки: Dior

Коментирай