Здраве и красота

Как да защитим кожата от вредни влияния

Можем ли да изградим бариера между кожата и всички фактори, които й вредят

18.11.2018г. / 10 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Natura Bisse

Снимка: Natura Bisse

Всекидневното замърсяване, с което се сблъсква най-големият орган в тялото, а именно кожата, е огромно изпитание за нейното здраве и красота. Мръсният въздух, гримът, студът, вятърът са сред факторите, които заплашват красотата ни всеки ден, особено през зимния сезон. Добавете стреса към уравнението и положението наистина става много мрачно. А т. нар. „синя светлина“ от устройствата, с които боравим всеки ден – телефон, компютър, таблет? Нейното влияние върху здравето и добрия външен вид на кожата ни не е по-малко вредно от това на мръсния въздух например.

Комбинацията от тези фактори ни поставя в ситуация да търсим най-добрия начин да предпазим кожата си и на първо място да я запазим здрава, а след това и красива, гладка, нежна. Да забави преждевременното стареене на кожата е битка, която всяка съвременна жена води и то всеки ден.

На помощ идва иновативното решение на Natura Bissé, която създаде колекцията Diamond Cocoon. Серията продукти осигурява пълна грижа за кожата, защитавайки я от съвременното замърсяване и по този начин ни позволява да се изправим пред ежедневните предизвикателства без ограничения.

Колекцията Diamond Cocoon Collection се ражда от необходимостта да се предотвратят щетите, които съвременното замърсяване причинява на кожата ни. Тази иновативна гама грижа за кожата, която не съдържа алкохол и е без парабени, използва всеобхватен подход, за да събуди пълния потенциал на кожата и да възстанови естествената ѝ способност да се защитава от външни агресии.

Създадена с най-съвременните съставки и базирана на три стълба – укрепване, щит и освобождаване – колекцията Diamond Cocoon обгръща кожата и активира вродената ѝ сила.

Резултатите? Силна безупречна кожа, която заслепява с естествената си красота и младежко излъчване. Мекота, нежност, запълнени са фините линии и кожата е подмладена, сияеща.

Укрепва Вашата кожа и я възстановява от екологичните щети

DIAMOND COCOON SKIN BOOSTER
Укрепващ концентрат
Защитава кожата Ви от множество замърсители

DIAMOND COCOON ULTIMATE SHIELD
Защитен мист, освобождава кожата Ви от токсини и замърсявания

DIAMOND COCOON ENZYME CLEANSER
Дълбоко почистващ мус

Коментирай