Здраве и красота

Дженифър Лопес и Алекс Родригес отказаха захарта и въглехидратите

Двойката следва 10-дневно предизвикателство

25.01.2019г. / 12 06ч.
Михаела Лазарова
Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Снимка: Reuters

Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Снимка: Reuters

Дженифър Лопес и приятелят ѝ Алекс Родригес определено са сред една от най-добре изглеждащите двойки в Холивуд. Перфектната им визия се дължи не само на разкрасяващите процедури, които могат да си позволят, но и на начина им на хранене, на спортните активности. 

 

Лопес често вдъхновява своите последователи в социалните мрежи, публикувайки снимки от спортната зала. Оформени мускули, стегнати дупе и бедра – тя изглежда невероятно.

В последните няколко дни, двойката има ново предизвикателство – 10 дни без консумацията на захар и въглехидрати или #fitcouplegoals. Под този хаштаг двойката публикува снимки на дневните си менюта и храните, които ги съставляват, както и клипове от тренировките им. Риба, зеленчуци, яйца... Режимът им напомня за така наречените кетонни диети.

Това, което правят наистина е вдъхновяващо, защото се подкрепят в начинанието си, освен това канят и своите приятели Hoda Kotb и Michael Strahan да се включат в "изпитанието". Дали ще вдъхновят и вас да опитате нещо здравословно с любимия човек?

Снимки: instagram

Коментирай