Здраве и красота

Пищен бюст без скалпел - само с помощта на 3 билки!

Коя е малката тайна на големия бюст?

10.04.2019г. / 17 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Revita.bg

Снимка: Revita.bg

Женските форми винаги са били обект на съзерцание от страна на силния пол. Добре подчертаните извивки, правилната стойка и грациозната походка са важни за визията на една дама, но какво още липсва, за да изглежда картинката перфектна? Това е пищният бюст, разбира се – без него образът на жената изкусителка, която оставя мъжете с отворени усти, остава незавършен!

Коя е малката тайна на големия бюст?

Тя със сигурност няма нищо общо с бозата, а е свързана с хормоните, които определят не само здравето, но и външния вид. Оказва се, че причините за малкия размер на гърдите най-често се отнасят до недостатъчното производство на естроген и/или повишения синтез на тестостерон в женския организъм. Естрогенът е женски полов хормон с определяща роля за типичните белези на женствеността – нежна кожа, лъскава коса, красиви форми на тялото, по-големи гърди. Дефицитът на естроген може да бъде компенсиран по естествен начин с помощта на хранителни добавки, съдържащи фитоестрогени.

Фитоестрогените са активни вещества, открити в състава на някои растения, които в организма имитират действието на естрогена. Природните препарати, източник на фитоестрогени, се препоръчват освен за уголемяване на гърдите и с цел подобряване състоянието на кожата и косата, облекчаване на симптомите през менопаузата и др.

По-пищен бюст само с помощта на три билки!

Едни от най-добрите растителни източници на фитоестрогени са сминдухът и люцерната. Доказано е, че екстрактите от тези билки са едни от най-ефективните и същевременно – безопасни средства за уголемяване на бюста. Фитоестрогените в състава на люцерната и сминдуха имитират действието на естрогените – стимулират растежа на тъканта в гърдите, в резултат от което техният размер се увеличава, а плътността им се подобрява.

Витекс е друга билка, отдавна известна с ползите си за женското здраве – има хормонорегулиращ ефект и облекчава симптомите при различни гинекологични заболявания. Екстрактите от витекс се използват за облекчаване симптомите при ПМС, стимулиране производството на кърма, подобряване състоянието на кожата при хормонално акне и др.

Изследванията показват, че комбинираният прием на екстракти от витекс, сминдух и люцерна подпомага дейността на ендокринната система, възстановява хормоналния баланс и допринася за уголемяване на женските гърди.

Доверете се на Nature’s Way – лидер в билковата индустрия!

Nature’s Way е американска компания, специализирана в производството на първокласни хранителни добавки за здраве и красота. На пазара е повече от пет десетилетия, а дейността ѝ се опира на най-иновативните решения, богата научно-изследователска дейност и съвременни технологии.

Портфолиото на Nature’s Way включва билкови екстракти, мултивитамини, антиоксиданти, пробиотици, ензими и други природни продукти.

Емблематичният бранд има специални предложения в подкрепа на женското здраве, сред които и екстрактите от витекс, сминдух и люцерна. Трите продукта на Nature’s Way, съдържащи екстракти от витекс, сминдух и люцерна са произведени в съответствие със стандарта за Добри производствени практики (GMP), а чистотата на състава, безопасността и качеството им са гарантирани от трети страни – Non-GMO и TRU-ID™.

Витекс, Сминдух и Люцерна се предлагат в опаковки от 100 капсули и се приемат по следната схема:

Сминдух: по 2 капсули два или три пъти дневно. (Опаковката стига за около 16 дни)

Люцерна: 3 капсули три пъти дневно. (Опаковката стига за 11 дни)

Витекс: 1 капсула два или три пъти дневно. (Опаковката стига за около 33 дни)

Трите билкови екстракта се приемат заедно за период от поне 1 месец. За най-добри резултати, приемайте не по-малко от 3 месеца!

Доверете се на специалните билки на Nature’s Way – те са перфектното решение за оформяне на големите, стегнати гърди, за които винаги сте мечтали!

Коментирай