Здраве и красота

Красиви идеи за маникюр за есен/зима 2019/2020

С много блясък и оригинални акценти

27.11.2019г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Кой е любимият ви аксесоар за есента и зимата? Някои дами биха споделили, че това може би са топлите шал и шапка, други залагат на красивите ръкавици. Но има аксесоар, който ни е любим през всеки сезон, защото можем да го сменяме според своите настроения, поводи и това е маникюрът. Да, в последните няколко години, иновациите в маникюра го превърнаха в личен аксесоар на всяка дама. Благодарение на своите предпочитания, комбинации от акценти, ние създаваме свои собствен уникален стил.

Свързани статии

В маникюра, както и в избора на дрехи за сезона, през есен – зима 2019/2020 няма да се ограничаваме в избор на цветове. Ярките тонове могат да се съчетават прекрасно с по-тъмните. Камъните винаги добавят един прекрасен блясък, а флоралните мотиви, леопардовите шарки и геометричните линии, искат да украсят ноктите ни.

Днес в модната ни рубрика, споделяме 100 красиви идеи за маникюр, които да направите част от вашата визия този сезон. Всяка една галерия със снимки, ще ви разкрие интересни дизайни, комбинации от акценти и цветове.

Коментирай