Здраве и красота

Ринопластика на световно ниво в България

Доверете се на д-р Комитски да сбъдне мечтата ви за перфектно лице

17.06.2020г. / 10 51ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Ринопластиката отдавна не е екстра към брилянтния живот в Холивуд. Тя е достъпна процедура, която може да промени самочувствието и да донесе невероятно удовлетворение. Носът заема централно място в структурата на лицето и влияе на цялостната визия. Понякога формата му може да бъде с леки или по-големи несъвършенства. Напълно възможно е те да бъдат коригирани с ринопластика или иначе казано – корекция на носа. Сред известните личности, направили си процедурата, са Дженифър Анистън, Райън Гослинг и Ким Кардашян. Всички те са смятани за идоли на красотата и външният им вид е отворил много врати за тях. В случая на Кардашян – дори носи огромни приходи. Възможността да подобрите лицето си по най-добрия начин вече е налице дори в България с Royal Plastic Clinic.

Какво представлява ринопластиката?

Това е естетичната операция за лице, която влияе най-много на излъчването. Ефектът си заслужава, възстановяването е бързо и не е болезнена, в сравнение с други операции.

Ринопластиката може да повлияе на всеки един детайл на носа – неговия връх, гръб и симетрия на ноздрите. Най-важното е да му се придаде напълно естествен вид спрямо пропорциите на лицето. Така никой нов познат няма да разбере, че имате корекция. Красотата ще е с естествено излъчване.

Използва се специфична техника, с която се обръща внимание на всеки детайл и носи на пациентите пълно удовлетворение от новия им външен вид.

Корекцията не само променя размера и формата на носа, но и функцията му. С нея може да се коригира изкривена преграда, която често води до затруднено дишане и хъркане.

На кого да се доверим?

Ринопластиката е прецизна операция и следва да бъде извършена с финес и щадене на тъканите. Така се постига много по-лек възстановителен период. Специалисти като д-р Стефан Комитски умеят да постигат перфектен резултат. Оперативният подход на хирурга се базира на дългогодишна специализация и практика в Университетската клиника по пластично-възстановителна хирургия в УМБАЛ Александровска болница София и многократни курсове към практиките на известни ринохирурзи във Франция и Турция. Резултатите са конкурентни на тези в чужбина, които много българи предпочитат.

Възможно ли е възстановяване с минимална болка?

Интересен факт е, че пациентите съобщават за минимален дискомфорт по отношение на дишането само в първите 24 часа и не изпитват никаква болка. Това означава само едно – бързо възстановяване. Ако се доверите на специалист като д-р Комитски, си гарантирате атравматична методика и минимална болка. Той работи по международно призната техника.

Какъв е ефектът?

С качествена ринопластика може да разчитате на трайни резултати, които ще променят живота ви. С новия имидж идва и новото самочувствие, а с него се отварят десетки възможности.

В галерията на сайта на д-р Комитски може да се убедите, че и в България е възможно да направите корекция на нос, без да се налага да пътувате извън граница и да плащате астрономични суми в чужбина.

Ако мечтата Ви е хармонично и красиво носле – в лицето на д-р Комитски ще намерите партньор, с когото да я сбъднете!